Skip to main content

Wat doen wij

Bent u als particulier of namens een bedrijf op zoek naar een bouwkundig tekenbureau, voor bijvoorbeeld aanleg van een tuin of aanpassing terrein, verbouwing, aanbouw, bijbouw, technieken, of voor het plaatsen van een dakkapel of een nieuw dak?

Tekenbureau Thoné tekent het niet alleen maar denkt ook met u mee.  Bij nieuwbouw of grote verbouwingen is de medewerking van een architect vereist en is het ook de taak van deze architect om het vergunningsdossier samen te stellen en in te dienen. Voor bepaalde werken van beperkte omvang waarvoor een vergunning verplicht is, mag u de aanvraag zelf indienen. Sommige kleinere ingrepen zijn zelfs vrijgesteld van een vergunning.

Voor een ontwerp, advies, het digitaliseren van uw bouwtekeningen en aanpassen van as-built dossier en eventuele MEP (Mechanische-, elektrische- en loodgieterijplannen), helpen wij U graag. 

Wij kunnen adviseren of uw plannen haalbaar zijn en of ze aan de bouweisen voldoen.
Als er diverse stabiliteit berekeningen verstrekt moeten worden kunt u bij Tekenbureau Thoné terecht, deze werkzaamheden vallen helaas voor een deel buiten ons expertise gebied maar we hebben genoeg connecties welke deze wel kunnen aanleveren. U houdt daardoor één aanspreekpunt en dat is wel zo gemakkelijk voor U!

Daarnaast kunnen wij adviseren of er vergunningsvrij gebouwd mag worden en of er eventueel aanvullende tekeningen of constructieberekeningen benodigd zijn.

Ook uw aannemer kan op basis van onze tekeningen, berekeningen en meetstaten een zo goed mogelijk passende offerte voor u maken.  Om misverstanden te voorkomen is het raadzaam om met de juiste tekeningen en constructie-gegevens de aannemer te benaderen.

Bent U van plan uw woning te verkopen, dan mogen de plattegronden niet ontbreken.
U verkoopt de woning vele malen sneller, omdat de koper dan beter inzicht heeft in de afmetingen van de ruimten. De potentiële koper heeft met deze professionele tekeningen een duidelijk beeld van de indeling van de woning. Geïnteresseerde willen graag zien wat de indelingsmogelijkheden zijn van de woning.

Dit alles doen wij op basis van persoonlijk advies en met duidelijke afspraken.

Bent U nieuwsgierig geworden naar wat wij voor U kunnen betekenen?
Klik dan even verder op onze website of neem contact met ons op.

Referenties

[coming soon]